header_rood3

De Koninklijke Harmonie 'Oefening en Uitspanning' uit Goirle speelt sinds 1984 in de 1e divisie van de Federatie van Katholieke Muziekbonden (FKM). Het orkest telt momenteel ongeveer 65 muzikanten en staat sinds oktober 2013 onder leiding van de uit Ittervoort afkomstige dirigent Jac Sniekers. Naast vergevorderde amateurs en enkele professionele leden, maken ook veel jonge en enthousiaste muzikanten deel uit van het orkest. Kenmerkend is de uitdagende programmering van de concerten, die steeds wordt afgestemd op het karakter van de evenementen. Daarbij wordt steeds een goede balans gezocht tussen de muzikale uitdaging en de toegankelijkheid van de concerten voor een groot publiek. De ervaring met het gevarieerde programma, maakt dat het orkest naast het klassieke repertoire ook raad weet met lichte muziek zoals popmuziek en swingende arrangementen.

Harmonie L'Union zal tijdens het optreden op 25 april een aantal hoogtepunten uit het Freedom concert van 21 maart j.l. ten gehore brengen. Een unieke gelegenheid dus voor diegene die nogmaals van dit fantastisch programma willen genieten of niet aanwezig konden zijn tijdens de uitvoering op 21 maart.

De entree voor dit concert bedraagt € 7,50.
Kaarten zijn verkrijgbaar via de website van De Bombardon www.debombardon.com, en aan de kassa.
Meer informatie op www.harmonielunion.nl

Laatste nieuws

The Last Ship

Op 24 maart staat het nieuwe themaconcert van Zanggroep Kazoo en Harmonie L'Union geprogrammeerd. Het thema van dit jaar: The Last Ship.Buutegala 2018

Kiektj auch op: www.buuttegalaleudal.nl

 Kerstwens 2017

Bestuur en leden van Harmonie L'Union

wensen u allen prettige Kerstdagen en een voorspoedig en muzikaal 2018.Theaterconcert 2017

Hoogtepunt tijdens dit concert is de uitvoering van de suite Pini di Roma van de Italiaanse componist Ottorino Respighi, gecomponeerd in 1923.
Deze suite, een van de meest briljante orkestwerken...Een weerzien met Micheline - Brel & Brass

Brel & Brass concert

Harmonie L'Union Heythuysen concerteert in het Parkstad Limburg Theater te Heerlen tijdens het Bel & Brass concert met de bekende Belgische zangeres Micheline van Hautem, met...