header_rood3

Logo thornAllereerst zal voor u optreden de jeugd van Harmonie St. Michaël uit Thorn o.l.v. Manon Verstegen. Niet alleen het jeugdorkest zal van zich laten horen, maar u kunt ook luisteren naar de jeugd-slagwerkers. En zelfs de kinderen, die in januari zijn gestart op een blaasinstrument, zullen al een stukje laten horen deze avond!

Vervolgens kunt u luisteren naar GJiO, dit jeugdorkest is sinds oktober 2012 een Jeugdharmonie 2015 kleinsamenwerking aangegaan tussen de jeugdleden van Harmonie L'Union uit Heythuysen en Harmonie Philomena uit Haelen. Voor GJiO zal dit een bijzonder concert zijn, want zij nemen deze avond, na 5 jaar, afscheid van hun dirigent Sven Heijman.

Ten slotte zal deze avond muzikaal afgesloten worden met een gezamenlijk optreden van alle jeugdige muzikanten.
We nodigen u dan ook graag uit om aanwezig te zijn, om samen met de jeugd te genieten van een zomerse avond vol muziek!

Laatste nieuws

Theaterconcert 2017

Hoogtepunt tijdens dit concert is de uitvoering van de suite Pini di Roma van de Italiaanse componist Ottorino Respighi, gecomponeerd in 1923.
Deze suite, een van de meest briljante orkestwerken...Een weerzien met Micheline - Brel & Brass

Brel & Brass concert

Harmonie L'Union Heythuysen concerteert in het Parkstad Limburg Theater te Heerlen tijdens het Bel & Brass concert met de bekende Belgische zangeres Micheline van Hautem, met...Neerlands Trots - trots!

Zaterdag 8 juli sloot de harmonie haar muzikale seizoen af met het concert Neerlands Trots.

Vanuit Delft was Guus Westdorp "ingevlogen" om als speciale gast en onder begeleiding van L'Union,...Wij zijn met vakantie!Afsluiting seizoen Harmonie L'Union met liedjes van Toon Hermans en Ramses Shaffy

Herinnert u zich nog de innemende show van Micheline van Hautem en haar vertolking van de nummers van Jacques Brel, een jaar geleden?

Opnieuw is het harmonie L’Union gelukt een voor u nog...