header_rood3

Logo thornAllereerst zal voor u optreden de jeugd van Harmonie St. Michaƫl uit Thorn o.l.v. Manon Verstegen. Niet alleen het jeugdorkest zal van zich laten horen, maar u kunt ook luisteren naar de jeugd-slagwerkers. En zelfs de kinderen, die in januari zijn gestart op een blaasinstrument, zullen al een stukje laten horen deze avond!

Vervolgens kunt u luisteren naar GJiO, dit jeugdorkest is sinds oktober 2012 een Jeugdharmonie 2015 kleinsamenwerking aangegaan tussen de jeugdleden van Harmonie L'Union uit Heythuysen en Harmonie Philomena uit Haelen. Voor GJiO zal dit een bijzonder concert zijn, want zij nemen deze avond, na 5 jaar, afscheid van hun dirigent Sven Heijman.

Ten slotte zal deze avond muzikaal afgesloten worden met een gezamenlijk optreden van alle jeugdige muzikanten.
We nodigen u dan ook graag uit om aanwezig te zijn, om samen met de jeugd te genieten van een zomerse avond vol muziek!

Laatste nieuws

Sfeervolle uitvoering The Last Ship

In een nagenoeg uitverkocht cultureel centrum De Bombardon vond op 24 maart de uitvoering The Last Ship plaats. Het werd een prachtige avond, waarin Zanggroep Kazoo en Harmonie L'Union de gasten...In memoriam: Jan Swinkels

Donderdag 22 maart bereikte ons het droevige bericht dat ons erelid Jan Swinkels in de leeftijd van 93 jaar is komen te overlijden.

Als telg van de familie Swinkels, uitbaters van de gelijknamige...The Last Ship

Op 24 maart staat het nieuwe themaconcert van Zanggroep Kazoo en Harmonie L'Union geprogrammeerd. Het thema van dit jaar: The Last Ship.Buutegala 2018

Kiektj auch op: www.buuttegalaleudal.nl

 Kerstwens 2017

Bestuur en leden van Harmonie L'Union

wensen u allen prettige Kerstdagen en een voorspoedig en muzikaal 2018.