header_rood3

Logo thornAllereerst zal voor u optreden de jeugd van Harmonie St. Michaƫl uit Thorn o.l.v. Manon Verstegen. Niet alleen het jeugdorkest zal van zich laten horen, maar u kunt ook luisteren naar de jeugd-slagwerkers. En zelfs de kinderen, die in januari zijn gestart op een blaasinstrument, zullen al een stukje laten horen deze avond!

Vervolgens kunt u luisteren naar GJiO, dit jeugdorkest is sinds oktober 2012 een Jeugdharmonie 2015 kleinsamenwerking aangegaan tussen de jeugdleden van Harmonie L'Union uit Heythuysen en Harmonie Philomena uit Haelen. Voor GJiO zal dit een bijzonder concert zijn, want zij nemen deze avond, na 5 jaar, afscheid van hun dirigent Sven Heijman.

Ten slotte zal deze avond muzikaal afgesloten worden met een gezamenlijk optreden van alle jeugdige muzikanten.
We nodigen u dan ook graag uit om aanwezig te zijn, om samen met de jeugd te genieten van een zomerse avond vol muziek!

Laatste nieuws

The Last Ship

Op 24 maart staat het nieuwe themaconcert van Zanggroep Kazoo en Harmonie L'Union geprogrammeerd. Het thema van dit jaar: The Last Ship.Buutegala 2018

Kiektj auch op: www.buuttegalaleudal.nl

 Kerstwens 2017

Bestuur en leden van Harmonie L'Union

wensen u allen prettige Kerstdagen en een voorspoedig en muzikaal 2018.Theaterconcert 2017

Hoogtepunt tijdens dit concert is de uitvoering van de suite Pini di Roma van de Italiaanse componist Ottorino Respighi, gecomponeerd in 1923.
Deze suite, een van de meest briljante orkestwerken...Een weerzien met Micheline - Brel & Brass

Brel & Brass concert

Harmonie L'Union Heythuysen concerteert in het Parkstad Limburg Theater te Heerlen tijdens het Bel & Brass concert met de bekende Belgische zangeres Micheline van Hautem, met...