header_rood3

Buutte Gala Leudal 2017
Vrijdag 24 en zaterdag 25 februari.

Limburgse en Brabantse toppers in de buut tijdens het Buutte Gala Leudal in De Bombardon.

Er is toch nauwelijks nog een betere manier te bedenken om in de juiste carnavalsstemming te komen, als om met familie en vrienden naar het Buutte Gala Leudal te gaan.
Ook de 13e editie van het reeds overbekende Buutte Gala belooft weer een fantastisch spektakel te worden. Naast de Limburgs Kampioen 2016, vaandeldrager Gilbert Petit uit Ulestraten, zullen finalisten van de Limburgse Buutte kampioenschappen 2017 en Brabantse toppers hun opwachting maken tijdens het grote Buutte Gala Leudal in gemeenschapshuis De Bombardon in Heythuysen.


Har Daniëls, finalist 2016, zal dit jaar in de buut verschijnen als "De Klusjesman".
Vervolgens zijn alle ogen en oren gericht op Henrie van Geneijgen uit Swartbroek die als "Sjoeanmooder" in de buut verschijnt. Verder zullen de lachspieren van de bezoekers op de proef worden gesteld door de optredens van niemand minder dan Ger Frenken zelf in de creatie van "Maeter Opnemer" en Boy Janssen uit het Brabantse Budel die in de buut verschijnt als meester kok "Herman den Blijker". Tot slot, helemaal uit Groesbeek, Rob van Elst die zijn ervaringen vertelt als "De Beveiliger".


Het bekende zangduo Ronald en Carien uit Weert, zal dit jaar zorgen voor de juiste stemming in de zaal. De algehele muzikale begeleiding wordt beide avonden verzorgd door de Prinselijke Hofkapel onder leiding van Peter Kehrens en de presentatie is ook dit jaar in de vertrouwde handen van de drager van de Gouden Narrekap en 5-voudig Limburgs Buutte Kampioen, Ger Frenken. Al met al voldoende garantie voor twee knalavonden die de liefhebbers van de buut zeker niet mogen missen.


Voorverkoop:
De voorverkoop van entreekaarten start zaterdagmorgen 28 januari om 9.30 uur in De Bombardon met het uitdelen van loten. Zolang de voorraad strekt ontvangt iedere aanwezige maximaal 4 loten. Om 10.00 uur kunnen tegen inwisseling van de loten de entreekaarten worden gekocht.
De entree bedraagt, net als voorgaande jaren, € 14,00 per persoon.

Laatste nieuws

Stem op harmonie L'Union - Rabo Clubkas CampagneJoos Jenniskens benoemd tot ere-lid

Tijdens de algemene ledenvergadering van 20 april, nam Joos Jenniskens afscheid als bestuurslid en penningmeester.

Liefst 28 jaar was Joos lid van het bestuur, en 26 jaar beheerde hij de...Sfeervolle uitvoering The Last Ship

In een nagenoeg uitverkocht cultureel centrum De Bombardon vond op 24 maart de uitvoering The Last Ship plaats. Het werd een prachtige avond, waarin Zanggroep Kazoo en Harmonie L'Union de gasten...In memoriam: Jan Swinkels

Donderdag 22 maart bereikte ons het droevige bericht dat ons erelid Jan Swinkels in de leeftijd van 93 jaar is komen te overlijden.

Als telg van de familie Swinkels, uitbaters van de gelijknamige...The Last Ship

Op 24 maart staat het nieuwe themaconcert van Zanggroep Kazoo en Harmonie L'Union geprogrammeerd. Het thema van dit jaar: The Last Ship.