header_rood3

Buutte Gala Leudal 2017
Vrijdag 24 en zaterdag 25 februari.

Limburgse en Brabantse toppers in de buut tijdens het Buutte Gala Leudal in De Bombardon.

Er is toch nauwelijks nog een betere manier te bedenken om in de juiste carnavalsstemming te komen, als om met familie en vrienden naar het Buutte Gala Leudal te gaan.
Ook de 13e editie van het reeds overbekende Buutte Gala belooft weer een fantastisch spektakel te worden. Naast de Limburgs Kampioen 2016, vaandeldrager Gilbert Petit uit Ulestraten, zullen finalisten van de Limburgse Buutte kampioenschappen 2017 en Brabantse toppers hun opwachting maken tijdens het grote Buutte Gala Leudal in gemeenschapshuis De Bombardon in Heythuysen.


Har Daniëls, finalist 2016, zal dit jaar in de buut verschijnen als "De Klusjesman".
Vervolgens zijn alle ogen en oren gericht op Henrie van Geneijgen uit Swartbroek die als "Sjoeanmooder" in de buut verschijnt. Verder zullen de lachspieren van de bezoekers op de proef worden gesteld door de optredens van niemand minder dan Ger Frenken zelf in de creatie van "Maeter Opnemer" en Boy Janssen uit het Brabantse Budel die in de buut verschijnt als meester kok "Herman den Blijker". Tot slot, helemaal uit Groesbeek, Rob van Elst die zijn ervaringen vertelt als "De Beveiliger".


Het bekende zangduo Ronald en Carien uit Weert, zal dit jaar zorgen voor de juiste stemming in de zaal. De algehele muzikale begeleiding wordt beide avonden verzorgd door de Prinselijke Hofkapel onder leiding van Peter Kehrens en de presentatie is ook dit jaar in de vertrouwde handen van de drager van de Gouden Narrekap en 5-voudig Limburgs Buutte Kampioen, Ger Frenken. Al met al voldoende garantie voor twee knalavonden die de liefhebbers van de buut zeker niet mogen missen.


Voorverkoop:
De voorverkoop van entreekaarten start zaterdagmorgen 28 januari om 9.30 uur in De Bombardon met het uitdelen van loten. Zolang de voorraad strekt ontvangt iedere aanwezige maximaal 4 loten. Om 10.00 uur kunnen tegen inwisseling van de loten de entreekaarten worden gekocht.
De entree bedraagt, net als voorgaande jaren, € 14,00 per persoon.

Laatste nieuws

Mooie solistische prestaties

Tijdens het solistenconcours op 23 april 2017 te Ohe & Laak werden door 3 jonge solisten mooie prestaties neergezet. Charlotte Vermue, Lian Caelers en Quinty Kehrens namen allen in de 4e divisie...5 Nieuwe ereleden voor L'Union

Tijdens de algemene ledenvergadering van 21 april 2017 werden 5 nieuwe ereleden benoemd.Hub Nieskens, Harry Daems, Jan Loyen, Toon Loyen en Jan Swinkels werden zo in het zonnetje gezet voor al hun...Gezinsuitbreiding voor GJiO

Vanaf 4 juni 2017 krijgt GJiO gezinsuitbreiding!

Ook de jonge muzikanten van Harmonie Amicitia uit Roggel gaan namelijk deel uitmaken van het gezamenlijke jeugdorkest GJIO. Hiermee doet GJIO haar...Passion!

Passion, oftewel passie.
Dit is de titel van het jaarlijkse themaconcert van Zanggroep Kazoo en Harmonie L'Union.
Een thema dat naadloos aansluit op een inmiddels aansprekende reeks van concerten....Heitse alaaf - Vastelaovesoptocht

Na een jaar afwezigheid (2016 optocht verregend) waren we weer present!

Op een nieuwe plaats in de bonte stoet door Klein Paries.
Nu we niet meer vanaf "pole position" hoefden te vertrekken,...