header_rood3

Passion, is ook weer zo'n woord dat voor meerdere uitleg vatbaar is.
Onze passie voor zang en muziek proberen wij op zaterdag 8 april op u over te brengen. En wij zijn ervan overtuigd dat ons dit opnieuw lukt.

De hartstocht van de Argentijnse tango, treffend in beeld gebracht met de traan van Máxima. Het temperament van de Vuurvogel van Stravinsky. Maar ook het verlangen naar een goed stuk chocolade, of de lijdensweg van Jezus Christus bezongen in de musical Jesus Christ Superstar.

Uiteraard verklappen wij niet waar deze muzikaal hartstochtelijke reis u nog meer naartoe brengt, maar neemt u van ons aan: u krijgt geen spijt van uw bezoek aan De Bombardon.

Passion wordt op 8 april opgevoerd, vanaf 20.00 uur in De Bombardon.
Uiteraard zorgen wij voor voldoende zitplaatsen.
Kaarten à € 10,- zijn verkrijgbaar bij onze voorverkoopadressen (Spoormakers Interieur, Coffee & Toffee, en Mélange) of via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Laatste nieuws

The Last Ship

Op 24 maart staat het nieuwe themaconcert van Zanggroep Kazoo en Harmonie L'Union geprogrammeerd. Het thema van dit jaar: The Last Ship.Buutegala 2018

Kiektj auch op: www.buuttegalaleudal.nl

 Kerstwens 2017

Bestuur en leden van Harmonie L'Union

wensen u allen prettige Kerstdagen en een voorspoedig en muzikaal 2018.Theaterconcert 2017

Hoogtepunt tijdens dit concert is de uitvoering van de suite Pini di Roma van de Italiaanse componist Ottorino Respighi, gecomponeerd in 1923.
Deze suite, een van de meest briljante orkestwerken...Een weerzien met Micheline - Brel & Brass

Brel & Brass concert

Harmonie L'Union Heythuysen concerteert in het Parkstad Limburg Theater te Heerlen tijdens het Bel & Brass concert met de bekende Belgische zangeres Micheline van Hautem, met...