header_rood3

Passion, is ook weer zo'n woord dat voor meerdere uitleg vatbaar is.
Onze passie voor zang en muziek proberen wij op zaterdag 8 april op u over te brengen. En wij zijn ervan overtuigd dat ons dit opnieuw lukt.

De hartstocht van de Argentijnse tango, treffend in beeld gebracht met de traan van Máxima. Het temperament van de Vuurvogel van Stravinsky. Maar ook het verlangen naar een goed stuk chocolade, of de lijdensweg van Jezus Christus bezongen in de musical Jesus Christ Superstar.

Uiteraard verklappen wij niet waar deze muzikaal hartstochtelijke reis u nog meer naartoe brengt, maar neemt u van ons aan: u krijgt geen spijt van uw bezoek aan De Bombardon.

Passion wordt op 8 april opgevoerd, vanaf 20.00 uur in De Bombardon.
Uiteraard zorgen wij voor voldoende zitplaatsen.
Kaarten à € 10,- zijn verkrijgbaar bij onze voorverkoopadressen (Spoormakers Interieur, Coffee & Toffee, en Mélange) of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laatste nieuws

Afsluiting seizoen Harmonie L'Union met liedjes van Toon Hermans en Ramses ShaffyGJIO @ de taptoe

Deelname Taptoe – GJiO
Afgelopen zaterdag nam ons jeugdorkest GJiO deel aan de Taptoe in Roermond. Wat was het een mooie en bijzondere dag voor de jeugdleden.

's Middags was de generale repetitie...Mooie solistische prestaties

Tijdens het solistenconcours op 23 april 2017 te Ohe & Laak werden door 3 jonge solisten mooie prestaties neergezet. Charlotte Vermue, Lian Caelers en Quinty Kehrens namen allen in de 4e divisie...5 Nieuwe ereleden voor L'Union

Tijdens de algemene ledenvergadering van 21 april 2017 werden 5 nieuwe ereleden benoemd.Hub Nieskens, Harry Daems, Jan Loyen, Toon Loyen en Jan Swinkels werden zo in het zonnetje gezet voor al hun...Gezinsuitbreiding voor GJiO

Vanaf 4 juni 2017 krijgt GJiO gezinsuitbreiding!

Ook de jonge muzikanten van Harmonie Amicitia uit Roggel gaan namelijk deel uitmaken van het gezamenlijke jeugdorkest GJIO. Hiermee doet GJIO haar...