header_rood3

Passion, is ook weer zo'n woord dat voor meerdere uitleg vatbaar is.
Onze passie voor zang en muziek proberen wij op zaterdag 8 april op u over te brengen. En wij zijn ervan overtuigd dat ons dit opnieuw lukt.

De hartstocht van de Argentijnse tango, treffend in beeld gebracht met de traan van Máxima. Het temperament van de Vuurvogel van Stravinsky. Maar ook het verlangen naar een goed stuk chocolade, of de lijdensweg van Jezus Christus bezongen in de musical Jesus Christ Superstar.

Uiteraard verklappen wij niet waar deze muzikaal hartstochtelijke reis u nog meer naartoe brengt, maar neemt u van ons aan: u krijgt geen spijt van uw bezoek aan De Bombardon.

Passion wordt op 8 april opgevoerd, vanaf 20.00 uur in De Bombardon.
Uiteraard zorgen wij voor voldoende zitplaatsen.
Kaarten à € 10,- zijn verkrijgbaar bij onze voorverkoopadressen (Spoormakers Interieur, Coffee & Toffee, en Mélange) of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laatste nieuws

Theaterconcert 2017

Hoogtepunt tijdens dit concert is de uitvoering van de suite Pini di Roma van de Italiaanse componist Ottorino Respighi, gecomponeerd in 1923.
Deze suite, een van de meest briljante orkestwerken...Een weerzien met Micheline - Brel & Brass

Brel & Brass concert

Harmonie L'Union Heythuysen concerteert in het Parkstad Limburg Theater te Heerlen tijdens het Bel & Brass concert met de bekende Belgische zangeres Micheline van Hautem, met...Neerlands Trots - trots!

Zaterdag 8 juli sloot de harmonie haar muzikale seizoen af met het concert Neerlands Trots.

Vanuit Delft was Guus Westdorp "ingevlogen" om als speciale gast en onder begeleiding van L'Union,...Wij zijn met vakantie!Afsluiting seizoen Harmonie L'Union met liedjes van Toon Hermans en Ramses Shaffy

Herinnert u zich nog de innemende show van Micheline van Hautem en haar vertolking van de nummers van Jacques Brel, een jaar geleden?

Opnieuw is het harmonie L’Union gelukt een voor u nog...