header_rood3

The Last Ship verwijst naar een nummer van het gelijknamige en elfde studioalbum dat Sting in september 2013 uitbrengt. Op dit album neemt Sting zijn luisteraar mee naar zijn geboortestadje Wallsend in het noordoosten van Engeland. De beelden uit zijn jeugd houden Sting tot op de dag van vandaag in zijn greep. Daarom wilde hij dit album maken: dit is het verhaal dat hij moest vertellen.

Natuurlijk hebben de artistiek leiders van L'Union en Kazoo hun eigen invulling aan hetthema gegeven. Naast deze song van Sting zal er daarom een boeiend en gevarieerd programma voor u gebracht worden.

Nieuwsgierig? Houd onze berichtgeving in de gaten.

Laatste nieuws

Sfeervolle uitvoering The Last Ship

In een nagenoeg uitverkocht cultureel centrum De Bombardon vond op 24 maart de uitvoering The Last Ship plaats. Het werd een prachtige avond, waarin Zanggroep Kazoo en Harmonie L'Union de gasten...In memoriam: Jan Swinkels

Donderdag 22 maart bereikte ons het droevige bericht dat ons erelid Jan Swinkels in de leeftijd van 93 jaar is komen te overlijden.

Als telg van de familie Swinkels, uitbaters van de gelijknamige...The Last Ship

Op 24 maart staat het nieuwe themaconcert van Zanggroep Kazoo en Harmonie L'Union geprogrammeerd. Het thema van dit jaar: The Last Ship.Buutegala 2018

Kiektj auch op: www.buuttegalaleudal.nl

 Kerstwens 2017

Bestuur en leden van Harmonie L'Union

wensen u allen prettige Kerstdagen en een voorspoedig en muzikaal 2018.