header_rood3


Het klassieke ballet wordt in deze voorstelling vervangen door hedendaagse Street Music, uitgevoerd door de dansers van Fresh Label Studios.
De dansschool die al diverse nationale en internationale prijzen in de wacht wist te slepen.
De rol van de verteller wordt ingevuld door Jan Alofs, een voormalig opera zanger die in alle grote operahuizen van Europa optredens heeft verzorgd.

Uiteraard houden we ons strikt aan alle corona maatregelen, waaronder een QR test bij binnenkomst en vaste zitplaatsen.

Laatste nieuws

Herkansing voor Promenade!

Over de promenade!

Wat hadden we het goed voorbereid in 2020. Maar 2 weken voor de uitvoering moest er een dikke streep gezet worden door dit geplande themaconcert van Harmonie L'Union en...Uitvoering De Notenkraker geannuleerd

Helaas....

Wekenlang hebben we ons intensief voorbereid. Wat keken we er naar uit om weer eens een volwaardig concert te mogen verzorgen voor groot publiek.
De dansers waren in vorm, de verteller...In memoriam Jac Creemers

Helaas moeten wij afscheid nemen van een bescheiden maar gewaardeerd ere-bestuurslid van onze harmonie: Jac Creemers. Op bijna 88 jarige leeftijd is hij afgelopen dinsdag overleden op Huize Beek...De Notenkraker in een nieuw jasje!

Meester arrangeur en dirigent van harmonie L'Union Erik Somers benutte de gedwongen corona-pauze voor het opnieuw bewerken van dit wereldberoemde werk voor orkest en ballet.Chrysantenactie 2021