header_rood3

Mogen wij rekenen op uw stem?


Bent u klant van de Rabobank? Dan kunt u vanaf maandag 5 oktober stemmen uitbrengen op verenigingen in uw buurt. Uw stem zorgt voor een financiële bijdrage aan de vereniging. Mag Harmonie L’Union rekenen op uw stem? Zeker in deze coronatijd, kunnen we elke bijdrage heel goed gebruiken. Dank u wel!

Iedereen ervaart gevolgen van Covid-19. Ook voor onze harmonie met een geschiedenis van 135 jaar, is dit een unieke, onwerkelijke en zelfs bedreigende situatie. Muziek maken in groepsverband is met de huidige maatregelen is een flinke uitdaging. Toch proberen we er het beste van te maken. We repeteren in kleine groepen en op afstand. Zo proberen we ontspanning te blijven bieden aan onze leden en een bijdrage te leveren aan de (creatieve) ontwikkeling van de jeugd.

Maar een concert organiseren is bijna niet mogelijk. Ook activiteiten om onze kas te spekken, zoals de chrysantenactie, kunnen niet doorgaan. Dat zorgt voor een financieel heel spannend jaar. Een bijdrage uit de Rabobank Clubkas Campagne is daarom heel erg welkom. We danken de Rabobank voor dit jaarlijkse initiatief en u voor uw stem!

De ene dienst is de andere waard. Harmonie L’Union trekt in deze actie samen op met de Seniorenvereniging. U kunt maximaal 2 stemmen inzetten op Harmonie L’Union. Wij stellen het op prijs als u ook 2 stemmen geeft aan de Seniorenvereniging.

Laatste nieuws

In Memoriam: Hub Coenen

Vrienden zijn die mensen die vragen hoe het met je gaat, en ook nog wachten op het antwoord.

Dit spreekwoord is op het lijf geschreven van onze empathische erevoorzitter Hub Coenen.
Op 91 jarige...Rabo Clubkas Campagne 2020 - Help(t) ons door de Coronatijd!

Mogen wij rekenen op uw stem?


Bent u klant van de Rabobank? Dan kunt u vanaf maandag 5 oktober stemmen uitbrengen op verenigingen in uw buurt. Uw stem zorgt voor een financiële bijdrage aan de...Ere-lid Frans Morel (91) overleden

Zaterdag 18 april ontvingen wij het droevige bericht dat ons Ere-lid Frans Morel is overleden.
Frans is rustig overleden in de leeftijd van 91 jaar.

Frans Morel stond mede aan de basis van de...Promenade - geannuleerd

Uiteraard delen Zanggroep Kazoo en Harmonie L’Union de zorgen omtrent het Corona virus.

Overeenkomstig de richtlijnen van het RIVM en in goed overleg met alle deelnemers en betrokkenen is daarom...Limburgse en Brabantse toppers in de buut tijdens het Buutte Gala Leudal in De Bombardon.

Theo Nellen Kampioen 2020, samen met Limburgse en Brabantse toppers in de buut tijdens het Buutte Gala Leudal in De Bombardon.

 

Er is toch ook dit jaar weer nauwelijks nog een betere manier te...