header_rood3

Harmonie L'Union heet u van harte welkom op haar website.
Inmidddels is het in Heythuysen al 130 jaar mogelijk om een fantastische hobby te beoefenen, het maken van muziek in amateurverband.
Eendrachtig hebben in de loop van al die jaren vele mensen de vereniging gemaakt en uitgebouwd tot wat ze nu is: Een groot orkest, dat musiceert in de hoogste divisie voor amateur muziek.

Ieder jaar weer tracht en weet de harmonie een aantrekkelijk programma samen te stellen, waarover u meer informatie vindt op deze site.

Dit alles is mogelijk door de steun van enkele sponsoren. Surft u naar de Société L'Union en u ziet welke bedrijven ons ondersteunen.

Wilt u meer weten over deze boeiende vereniging? "Wandel" dan eens rustig door deze site, of bezoek ons. In de agenda vindt u de plaatsen en tijdstippen van onze concerten, en elke vrijdag repeteren wij in Cultureel Centrum De Bombardon.

Wij hopen u daar te mogen begroeten!

Laatste nieuws

Ere-lid Frans Morel (91) overleden

Zaterdag 18 april ontvingen wij het droevige bericht dat ons Ere-lid Frans Morel is overleden.
Frans is rustig overleden in de leeftijd van 91 jaar.

Frans Morel stond mede aan de basis van de...Promenade - geannuleerd

Uiteraard delen Zanggroep Kazoo en Harmonie L’Union de zorgen omtrent het Corona virus.

Overeenkomstig de richtlijnen van het RIVM en in goed overleg met alle deelnemers en betrokkenen is daarom...Limburgse en Brabantse toppers in de buut tijdens het Buutte Gala Leudal in De Bombardon.

Theo Nellen Kampioen 2020, samen met Limburgse en Brabantse toppers in de buut tijdens het Buutte Gala Leudal in De Bombardon.

 

Er is toch ook dit jaar weer nauwelijks nog een betere manier te...Bedankt & Gelukkig 2020

Na de succesvolle deelname aan het concertconcours te Veldhoven hebben wij vele warme reacties mogen ontvangen.
Iedereen die ons gefeliciteerd heeft, onze receptie heeft bezocht, ons financieel...Receptie 6 december 2019

Op zondag 24 november 2019 heeft harmonie L’Union Heythuysen deelgenomen aan het concertconcours, georganiseerd door de BBM, in Theater De Schalm te Veldhoven.


Onder de vakkundige artistieke...