header_rood3

Aan dit project werd meegewerkt door de blokfluitgroep o.l.v. Ruud Erik Munten, GJunior (Lonneke Janssen), GJiO (Ruud van Cruchten), de slagwerkgroep (Sjoerd Ceelen) en Harmonie L'Union (Erik Somers). Voor Ruud van Cruchten was het de eerste keer dat hij met zijn orkest een uitvoering verzorgde, sinds hij het stokje over nam van Anne de Graef.

Na een opening in de grote zaal door L'Union, waarbij beelden van o.a. de Tovenaarsleerling en van dansende walvissen werden vertoond, verdeelde het publiek zich in 3 groepen. In de kleinere zalen van De Bombardon lieten vervolgens GJunior en de blokfluiters horen hoe zij, ondanks het feit dat ze pas kort muziek maken, heel enthousiast muziek kunnen maken die afkomstig is van een Disney productie.

GJiO verzorgde haar programma vanaf het podium in de grote zaal, en maakte op haar beurt gebruik van filmbeelden. Het fanatisme spatte er vanaf.

Tijdens de grote finale, door L'Union / slagwerkgroep en GJiO, kon het publiek ook nog genieten van prachtige zang. Deze werd verzorgd door Liesbeth Verstappen, Krissie Verstappen, en door de speciale gast van vanmiddag: Joes Boonen. Oud lid Joes is inmiddels een professioneel zangeres en maakster van kinderprogramma's en dat was te merken aan de aanstekelijke manier waarop zij het hele programma aan elkaar wist te praten.

Op naar een volgend thema!!!

 

Laatste nieuws

Stem op harmonie L'Union - Rabo Clubkas CampagneJoos Jenniskens benoemd tot ere-lid

Tijdens de algemene ledenvergadering van 20 april, nam Joos Jenniskens afscheid als bestuurslid en penningmeester.

Liefst 28 jaar was Joos lid van het bestuur, en 26 jaar beheerde hij de...Sfeervolle uitvoering The Last Ship

In een nagenoeg uitverkocht cultureel centrum De Bombardon vond op 24 maart de uitvoering The Last Ship plaats. Het werd een prachtige avond, waarin Zanggroep Kazoo en Harmonie L'Union de gasten...In memoriam: Jan Swinkels

Donderdag 22 maart bereikte ons het droevige bericht dat ons erelid Jan Swinkels in de leeftijd van 93 jaar is komen te overlijden.

Als telg van de familie Swinkels, uitbaters van de gelijknamige...The Last Ship

Op 24 maart staat het nieuwe themaconcert van Zanggroep Kazoo en Harmonie L'Union geprogrammeerd. Het thema van dit jaar: The Last Ship.