header_rood3

Aan dit project werd meegewerkt door de blokfluitgroep o.l.v. Ruud Erik Munten, GJunior (Lonneke Janssen), GJiO (Ruud van Cruchten), de slagwerkgroep (Sjoerd Ceelen) en Harmonie L'Union (Erik Somers). Voor Ruud van Cruchten was het de eerste keer dat hij met zijn orkest een uitvoering verzorgde, sinds hij het stokje over nam van Anne de Graef.

Na een opening in de grote zaal door L'Union, waarbij beelden van o.a. de Tovenaarsleerling en van dansende walvissen werden vertoond, verdeelde het publiek zich in 3 groepen. In de kleinere zalen van De Bombardon lieten vervolgens GJunior en de blokfluiters horen hoe zij, ondanks het feit dat ze pas kort muziek maken, heel enthousiast muziek kunnen maken die afkomstig is van een Disney productie.

GJiO verzorgde haar programma vanaf het podium in de grote zaal, en maakte op haar beurt gebruik van filmbeelden. Het fanatisme spatte er vanaf.

Tijdens de grote finale, door L'Union / slagwerkgroep en GJiO, kon het publiek ook nog genieten van prachtige zang. Deze werd verzorgd door Liesbeth Verstappen, Krissie Verstappen, en door de speciale gast van vanmiddag: Joes Boonen. Oud lid Joes is inmiddels een professioneel zangeres en maakster van kinderprogramma's en dat was te merken aan de aanstekelijke manier waarop zij het hele programma aan elkaar wist te praten.

Op naar een volgend thema!!!

 

Laatste nieuws

Buutte Gala Leudal 2019

Vrijdag 1 en zaterdag 2 maart.

Limburgse toppers in de buut tijdens het Buutte Gala Leudal in De Bombardon.

Er is toch ook dit jaar weer nauwelijks nog een betere manier te vinden om in de juiste...Sinaasappelaktie 2019

Ook in 2019 kunt u weer genieten van de overheerlijke sinaasappels die u door het L'Unioncomité worden aangeboden.

Op zaterdag 12 januari zullen de leden van de harmonie weer bij u aanbellen en u...Klassiek concert met Noviomagum Wind Orchestra

Zaterdag 24 november vindt het najaarsconcert van Harmonie L'Union plaats. Dit keer is het orkest Noviomagum uit Nijmegen onze gast.

Noviomagum zal tijdens dit najaarsconcert Symphonic Dances en...Hafa toernooi 2018

Harmonie L’Union organiseert, HAFA-Toernooi 2018
zondag 30 september, aanvang 15.00.
Theater "De Bombardon”, Heythuysen
Entree, € 2,-

Het initiatief, dit jaar alweer 44 jaar geleden, van het...Bitte, ein bischen Pauze

Na onze gezellige en succesvolle reis naar Bitburg kunnen we nu zeggen: