header_rood3

Dirigent Erik Somers leidde het orkest uit Heythuysen met de uitvoering van Capriccio van Christiaan Janssen en Soulful Stones van José Suñer Oriola naar een totaal van maar liefs 93,5 punten. Een fraaie 1ste prijs met lof der jury in de 1st Divisie sectie Harmonie.

Hiermee werd volledig voldaan aan de doelstelling: 

"We gaan naar Veldhoven, in de verwachting een muzikale prestatie te leveren die recht doet aan de vele uren van voorbereiding".
Het optreden in De Schalm vormde dan ook de afsluiting van een periode waarin eendrachtig is gewerkt aan het verhogen van het muzikale niveau, maar waarbij zeker ook het plezier, de gezelligheid en de teamgeest niet uit het oog zijn verloren. Een goed concert was de uitdaging, een goede beoordeling met een fraaie eerste prijs is dan mooi meegenomen”.

Met een meer dan tevreden gevoel begonnen de muzikanten aan de busreis terug naar Heythuysen, waar het resultaat tot in de kleine uurtjes werd gevierd.

 

Laatste nieuws

Promenade - geannuleerd

Uiteraard delen Zanggroep Kazoo en Harmonie L’Union de zorgen omtrent het Corona virus.

Overeenkomstig de richtlijnen van het RIVM en in goed overleg met alle deelnemers en betrokkenen is daarom...Limburgse en Brabantse toppers in de buut tijdens het Buutte Gala Leudal in De Bombardon.

Theo Nellen Kampioen 2020, samen met Limburgse en Brabantse toppers in de buut tijdens het Buutte Gala Leudal in De Bombardon.

 

Er is toch ook dit jaar weer nauwelijks nog een betere manier te...Bedankt & Gelukkig 2020

Na de succesvolle deelname aan het concertconcours te Veldhoven hebben wij vele warme reacties mogen ontvangen.
Iedereen die ons gefeliciteerd heeft, onze receptie heeft bezocht, ons financieel...Receptie 6 december 2019

Op zondag 24 november 2019 heeft harmonie L’Union Heythuysen deelgenomen aan het concertconcours, georganiseerd door de BBM, in Theater De Schalm te Veldhoven.


Onder de vakkundige artistieke...Opnieuw topscore voor L'Union!

Fantastisch resultaat voor Harmonie L’Union Heythuysen in Theater De Schalm in Veldhoven

 

De ontlading was groot en het gejuich onder muzikanten van Harmonie L’Union enorm toen de...