header_rood3

Dirigent Erik Somers leidde het orkest uit Heythuysen met de uitvoering van Capriccio van Christiaan Janssen en Soulful Stones van José Suñer Oriola naar een totaal van maar liefs 93,5 punten. Een fraaie 1ste prijs met lof der jury in de 1st Divisie sectie Harmonie.

Hiermee werd volledig voldaan aan de doelstelling: 

"We gaan naar Veldhoven, in de verwachting een muzikale prestatie te leveren die recht doet aan de vele uren van voorbereiding".
Het optreden in De Schalm vormde dan ook de afsluiting van een periode waarin eendrachtig is gewerkt aan het verhogen van het muzikale niveau, maar waarbij zeker ook het plezier, de gezelligheid en de teamgeest niet uit het oog zijn verloren. Een goed concert was de uitdaging, een goede beoordeling met een fraaie eerste prijs is dan mooi meegenomen”.

Met een meer dan tevreden gevoel begonnen de muzikanten aan de busreis terug naar Heythuysen, waar het resultaat tot in de kleine uurtjes werd gevierd.

 

Laatste nieuws

In Memoriam: Hub Coenen

Vrienden zijn die mensen die vragen hoe het met je gaat, en ook nog wachten op het antwoord.

Dit spreekwoord is op het lijf geschreven van onze empathische erevoorzitter Hub Coenen.
Op 91 jarige...Rabo Clubkas Campagne 2020 - Help(t) ons door de Coronatijd!

Mogen wij rekenen op uw stem?


Bent u klant van de Rabobank? Dan kunt u vanaf maandag 5 oktober stemmen uitbrengen op verenigingen in uw buurt. Uw stem zorgt voor een financiële bijdrage aan de...Ere-lid Frans Morel (91) overleden

Zaterdag 18 april ontvingen wij het droevige bericht dat ons Ere-lid Frans Morel is overleden.
Frans is rustig overleden in de leeftijd van 91 jaar.

Frans Morel stond mede aan de basis van de...Promenade - geannuleerd

Uiteraard delen Zanggroep Kazoo en Harmonie L’Union de zorgen omtrent het Corona virus.

Overeenkomstig de richtlijnen van het RIVM en in goed overleg met alle deelnemers en betrokkenen is daarom...Limburgse en Brabantse toppers in de buut tijdens het Buutte Gala Leudal in De Bombardon.

Theo Nellen Kampioen 2020, samen met Limburgse en Brabantse toppers in de buut tijdens het Buutte Gala Leudal in De Bombardon.

 

Er is toch ook dit jaar weer nauwelijks nog een betere manier te...