header_rood3

Passion, is ook weer zo'n woord dat voor meerdere uitleg vatbaar is.
Onze passie voor zang en muziek proberen wij op zaterdag 8 april op u over te brengen. En wij zijn ervan overtuigd dat ons dit opnieuw lukt.

De hartstocht van de Argentijnse tango, treffend in beeld gebracht met de traan van Máxima. Het temperament van de Vuurvogel van Stravinsky. Maar ook het verlangen naar een goed stuk chocolade, of de lijdensweg van Jezus Christus bezongen in de musical Jesus Christ Superstar.

Uiteraard verklappen wij niet waar deze muzikaal hartstochtelijke reis u nog meer naartoe brengt, maar neemt u van ons aan: u krijgt geen spijt van uw bezoek aan De Bombardon.

Passion wordt op 8 april opgevoerd, vanaf 20.00 uur in De Bombardon.
Uiteraard zorgen wij voor voldoende zitplaatsen.
Kaarten à € 10,- zijn verkrijgbaar bij onze voorverkoopadressen (Spoormakers Interieur, Coffee & Toffee, en Mélange) of via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Laatste nieuws

Superuitvoeringen Message in a Bottle

Op vrijdag 5 en zaterdag 6 april, werden door harmonie L'Union en Zanggroep Kazoo 2 avonden muzikaal ingevuld met het thema Message in a Bottle. De extra avond voor dit jaarlijkse themaconcert...De jeugd heeft de toekomst!

Vrijdag 29 maart is in een bomvolle Bombardon de afsluiting van de muziekprojecten 2019 op Basisschool De Neerakker gedaan. Ruim 100 kinderen zijn present om te laten horen wat zij in de afgelopen...Buutte Gala Leudal 2019

Vrijdag 1 en zaterdag 2 maart.

Limburgse toppers in de buut tijdens het Buutte Gala Leudal in De Bombardon.

Er is toch ook dit jaar weer nauwelijks nog een betere manier te vinden om in de juiste...Sinaasappelaktie 2019

Ook in 2019 kunt u weer genieten van de overheerlijke sinaasappels die u door het L'Unioncomité worden aangeboden.

Op zaterdag 12 januari zullen de leden van de harmonie weer bij u aanbellen en u...Klassiek concert met Noviomagum Wind Orchestra

Zaterdag 24 november vindt het najaarsconcert van Harmonie L'Union plaats. Dit keer is het orkest Noviomagum uit Nijmegen onze gast.

Noviomagum zal tijdens dit najaarsconcert Symphonic Dances en...