header_rood3

Harmonie L'Union Heythuysen hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.


Wij doen er alles aan om uw privacy te waarborgen en gaan daarom zorgvuldig om met persoonsgegevens. Harmonie L'Union houdt zich in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Dit brengt met zich mee dat wij in ieder geval:

  • Uw persoonsgegevens verwerken in overeenstemming met het doel waarvoor deze zijn verstrekt, deze doelen en type persoonsgegevens zijn beschreven in dit Privacy policy;
  • Verwerking van uw persoonsgegevens beperkt is tot enkel die gegevens welke minimaal nodig zijn voor de doeleinden waarvoor ze worden verwerkt;
  • Vragen om uw uitdrukkelijke toestemming als wij deze nodig hebben voor de verwerking van uw persoonsgegevens;
  • Passende technische en organisatorische maatregelen hebben genomen zodat de beveiliging van uw persoonsgegevens gewaarborgd is;
  • Geen persoonsgegevens doorgeven aan andere partijen, tenzij dit nodig is voor uitvoering van de doeleinden waarvoor ze zijn verstrekt;
  • Op de hoogte zijn van uw rechten omtrent uw persoonsgegevens, u hierop willen wijzen en deze respecteren.

Als Harmonie L'Union zijn wij verantwoordelijk voor de verwerking van uw persoonsgegevens. Indien u na het doornemen van ons Privacy policy, of in algemenere zin, vragen heeft hierover of contact met ons wenst op te nemen kan dit via de contactgegevens onder aan dit document.

 

Verwerking van persoonsgegevens van Nieuwsbrief abonnees en/of donateurs

Persoonsgegevens van Nieuwsbrief abonnees worden door Harmonie L'Union verwerkt ten behoeve van het informeren van de persoon d.m.v. nieuwsuitingen.
Grondslag voor deze persoonsgegevens is het inschrijvingsformulier Gegevenskaart;
Voor de bovenstaande doelstelling(en) kan Harmonie L'Union de volgende persoonsgegevens van u vragen:

  • Voornaam;
  • Tussenvoegsel;
  • Achternaam;
  • E-mailadres.
  • Woonadres

Uw persoonsgegevens worden door Harmonie L'Union opgeslagen ten behoeve van bovengenoemde verwerking(en) voor de periode dat men aangemeld is.

 

Verwerking van persoonsgegevens van Dirigenten
Persoonsgegevens van dirigenten worden door Harmonie L'Union verwerkt ten behoeve van de volgende doelstelling(en): uitvoering geven aan de arbeidsovereenkomst.


Grondslag voor deze persoonsgegevens is: 
De arbeidsovereenkomst, welke is gesloten met harmonie L'Union of met aan haar gelieerde orkesten zoals doch niet beperkt tot GJiO of GJunior.

Voor de bovenstaande doelstelling(en) kan Harmonie L'Union de volgende persoonsgegevens van u vragen:
- Voornaam;
- Tussenvoegsel;
- Achternaam;
- Telefoonnummer;
- E-mailadres;
- Geboortedatum;
- Salarisgegevens;
- Kopie ID;
- BSN-nummer;
- Bankgegevens.
Uw persoonsgegevens worden door Harmonie L'Union opgeslagen ten behoeve van bovengenoemde verwerking(en) gedurende de periode dat men een contract heeft en daarna alleen in de financiële administratie voor maximaal 7 jaar.

 

Verstrekking aan derden
De gegevens die u aan ons geeft kunnen wij aan derde partijen verstrekken indien dit noodzakelijk is voor uitvoering van de hierboven beschreven doeleinden.
Zo maken wij gebruik van een derde partij voor:

  • Het verzorgen van de internetomgeving van het AVG-programma;
  • Het vastleggen van de ledendata voor de Limburgse Bond van Muziekgezelschappen (de zogenoemde Ledentool);
  • Het verenigingsarchief (Ons archief is opgeslagen bij de archivaris op zijn thuisadres).

Wij geven nooit persoonsgegevens door aan andere partijen waarmee we geen verwerkers-overeenkomst hebben afgesloten. Met deze partijen (verwerkers) maken wij hierin uiteraard de nodige afspraken om de beveiliging van uw persoonsgegevens te waarborgen. Verder zullen wij de door uw verstrekte gegevens niet aan andere partijen verstrekken, tenzij dit wettelijk verplicht en toegestaan is. Een voorbeeld hiervan is dat de politie in het kader van een onderzoek (persoons)gegevens bij ons opvraagt. In een dergelijk geval dienen wij medewerking te verlenen en zijn dan ook verplicht deze gegevens af te geven. Tevens kunnen wij persoonsgegevens delen met derden indien u ons hier schriftelijk toestemming voor geeft.


Buiten de EU
Wij verstrekken geen persoonsgegevens aan partijen welke gevestigd zijn buiten de EU.


Minderjarigen
Wij verwerken enkel en alleen persoonsgegevens van minderjarigen (personen jongen dan 16 jaar) indien daarvoor schriftelijke toestemming is gegeven door de ouder, verzorger of wettelijke vertegenwoordiger.


Bewaartermijn
Harmonie L'Union bewaart de inschrijfformulieren onbeperkt in haar archief, en overige persoonsgegevens (veelal digitaal opgeslagen) niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor deze zijn verstrekt dan wel op grond van de wet is vereist.


Beveiliging
Wij hebben passende technische en organisatorische maatregelen genomen om persoonsgegevens van u te beschermen tegen onrechtmatige verwerking, zo hebben we bijvoorbeeld de volgende maatregelen genomen;

  • Alle personen die namens Harmonie L'Union van uw gegevens kennis kunnen nemen, zijn gehouden aan geheimhouding daarvan.
  • We hanteren een gebruikersnaam en wachtwoord op al onze systemen;
  • Wij maken back-ups van de persoonsgegevens om deze te kunnen herstellen bij fysieke of technische incidenten;
  • We testen en evalueren regelmatig onze maatregelen;
  • Onze medewerkers zijn geïnformeerd over het belang van de bescherming van persoonsgegevens.

Rechten omtrent uw gegevens
U heeft recht op inzage, rectificatie of verwijdering van de persoonsgegeven welke wij van u ontvangen hebben. Tevens kunt u bezwaar maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens (of een deel hiervan) door ons of door één van onze verwerkers. Ook heeft u het recht om de door u verstrekte gegevens door ons te laten overdragen aan uzelf of in opdracht van u direct aan een andere partij. Wij kunnen u vragen om u te legitimeren voordat wij gehoor kunnen geven aan voornoemde verzoeken.

Mogen wij uw persoonsgegevens verwerken op basis van een door u gegeven toestemming hiertoe, dan heeft u altijd het recht deze toestemming in te trekken.
Klachten
Mocht u een klacht hebben over de verwerking van uw persoonsgegevens dan vragen wij u hierover direct contact met ons op te nemen. Komen wij er samen met u niet uit dan vinden wij dit natuurlijk erg vervelend. U heeft altijd het recht een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens, dit is de toezichthoudende autoriteit op het gebied van privacybescherming.
Vragen
Als u naar aanleiding van ons Privacy Statement nog vragen of opmerkingen heeft neem dan contact met ons op!


Contactgegevens
Harmonie L'Union Heythuysen
Vlasrootsingel 29
6093 JX
Heythuysen
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Laatste nieuws

Buutte Gala Leudal 2019

Vrijdag 1 en zaterdag 2 maart.

Limburgse toppers in de buut tijdens het Buutte Gala Leudal in De Bombardon.

Er is toch ook dit jaar weer nauwelijks nog een betere manier te vinden om in de juiste...



Sinaasappelaktie 2019

Ook in 2019 kunt u weer genieten van de overheerlijke sinaasappels die u door het L'Unioncomité worden aangeboden.

Op zaterdag 12 januari zullen de leden van de harmonie weer bij u aanbellen en u...



Klassiek concert met Noviomagum Wind Orchestra

Zaterdag 24 november vindt het najaarsconcert van Harmonie L'Union plaats. Dit keer is het orkest Noviomagum uit Nijmegen onze gast.

Noviomagum zal tijdens dit najaarsconcert Symphonic Dances en...



Hafa toernooi 2018

Harmonie L’Union organiseert, HAFA-Toernooi 2018
zondag 30 september, aanvang 15.00.
Theater "De Bombardon”, Heythuysen
Entree, € 2,-

Het initiatief, dit jaar alweer 44 jaar geleden, van het...



Bitte, ein bischen Pauze

Na onze gezellige en succesvolle reis naar Bitburg kunnen we nu zeggen: